28 februari 2024

De realisatie gaat van start!

Met veel plezier delen we mee dat de realisatie van het Urban Ox Park van start gaat!


De aanbesteding is gewonnen door BAM, waarbij de uitvoering zal plaatsvinden in samenwerking met MudCrew en The Pump Factory.

In de afbeelding hiernaast/onder kun je het bovenaanzicht van het voorlopige ontwerp zien. Links is duidelijk de pumptrack zichtbaar, rechts het skatepark en de hexagon onder in het plaatje is het toekomstige calisthenicspark!

In de komende weken wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp die vervolgens in het tweede kwartaal van 2024 aangelegd gaat worden.

Inloopavond

We nodigen u van harte uit voor een inloopavond op maandag 11 maart om 19:30 uur. Tijdens deze avond presenteren we het voorlopige ontwerp van het park en beantwoordt het bouwteam graag al uw vragen.


De inloopavond vindt plaats in Wijkhuis De Haard, Brederostraat 46, Oss.


Input van eindgebruikers

We vinden het belangrijk dat het Urban Ox Park een plek wordt waar iedereen zich welkom voelt en met plezier kan sporten. Daarom organiseren we in aparte ontwerp sessies brainstormsessies met de toekomstige gebruikers van het park. In deze sessies kunt u uw ideeën en wensen voor het park delen met de ontwerpers.

We hopen u te mogen begroeten op de inloopavond!


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Autobedrijf Huiskes stapt in!
RAAXO sluit aan!
DASTA bedankt!