9 december 2022

Uitnodiging bezoek Sibeliuspark

Wat gaat er spelen in het Sibeliuspark?

Een Urban Sports Park, wat is dat precies? En hoe gaat die sportplek in het Sibeliuspark gerealiseerd worden. Graag willen we je uitnodigen om op zaterdag 7 januari 2023 tussen 11:00 uur en 15:00 uur met ons op de aangewezen locatie in het Sibeliuspark te bekijken hoe dit precies vormgegeven wordt.

 

Piketpaaltjes, lint, koffie en soep

Niets is zo moeilijk als bedenken hoe iets eruit gaat zien en wat de impact op de omgeving is. Daarom willen we de drie onderdelen graag met jou in het park neerzetten. Daarvoor nemen we lint en piketpaaltjes mee en zorgen we voor soep, koffie en thee. Samen ‘bouwen’ we op deze manier het skatepark, de pumptrack en het calisthenicspark op volgens de plannen die recent door de gemeenteraad zijn goedgekeurd.

 

Spelen in het Sibeliuspark

Wij, de leden van Stichting Urban Ox Park, kunnen niet wachten totdat wij en onze kinderen echt kunnen gaan spelen in het Sibeliuspark. We dromen van snelle rondes op de pumptrack, een kickflip in het skatepark of de ‘flag’ in het calisthenicspark. Voor ons is dat de toekomstmuziek voor wat gaat spelen in het Sibeliuspark!

In het kort:

Wat: piketpaaltjes slaan en lint uitzetten incl. koffie, thee en soep

Waar: Sibeliuspark Oss, aan de kant van de Joannes Zwijsenlaan

Tijd: tussen 11:00 en 15:00 uur

Voor wie: iedereen die interesse heeft of zin heeft in koffie!

Door wie: Stichting Urban Ox Park


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Vos Logistics is er bij!
Dit is het definitieve ontwerp van het Urban Ox Park!
Van Driel doet mee!