28 februari 2023

Brandbook ontworpen door Demi Hendriks Multimedia Creations

Een brandbook vertelt het verhaal van een merk, van a tot z. Het beschrijft het merk in woord en beeld, helemaal in de stijl en toon van het merk. Zodat het voor iedereen die met het merk werkt (of gaat werken) duidelijk is waar het merk voor gaat en staat. Een brandbook verwoordt en verbeeldt de kern van het merk.

En om het Urban Ox Park te professionaliseren als volwaardig burgerinitiatief hebben wij Demi Hendriks gevraagd om samen met ons een brandbook te maken voor het Urban Ox Park.

Via onderstaande button ga je naar de website van Demi en onder de afbeeldingen lees je meer over waarom Demi zich inzet voor het Urban Ox Park.

Demi aan het woord: “Toen ik begon als grafisch designer, realiseerde ik me al snel dat ik meer kon doen dan alleen mooie ontwerpen maken.

Ik ontdekte dat ik hield van het creëren van merkidentiteiten voor bedrijven en particulieren. Daarnaast hou ik enorm van afwisseling, het ontwerpen van creatieve projecten voor vrienden en familie past dan ook helemaal bij mij. Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van branding.

“Hoe zet je nu een sportpark op de kaart en ben je herkenbaar voor het juiste publiek?”, deze vraag werd door Tim aan mij gesteld, het zette mij meteen aan het denken en ik liep over van de ideeën.

Het Urban Ox Park, een geweldig initiatief waar ik mijn steentje aan bij mag dragen. Het is een creatieve uitdaging om samen met dit gezellige clubje te werken en een paar mooie ontwerpen te maken. Ik heb geholpen bij het creëren van de huisstijl, het brandbook, verschillende templates, content voor op social media, visitekaartjes, banners en nog veel meer andere grafische uitingen die de herkenbaarheid van dit sportpark zullen vergroten.

Als je nu denkt ik heb ook nog wel een uitdaging die wat creativiteit kan gebruiken, neem dan gerust contact op.”


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Younique Lifestyle helpt mee!
Osse Sportakkoord ondertekend door Urban Ox Park
RSP Makelaars investeert in Oss!