11 mei 2023

Waar staan we in mei 2023?

Vorige maand (april 2023) zijn we gestart met onze eigen crowdfunding. Hierbij vragen wij aan onze achterban een kleine financiële bijdrage om ons initiatief te ondersteunen en de aanleg te realiseren.


Op moment van schrijven staat die teller op 2445 euro door gulle donaties van meer dan 100 personen. Daar zijn wij uiteraard heel dankbaar voor!


Deze maand (mei 2023) zijn wij van plan om lokale bedrijven te benaderen waarvan wij vinden dat deze aansluiten bij onze missie en visie. Aan hen geven we de mogelijkheid om sponsor te worden van het Urban Ox Park. Hiervoor hebben we een speciale sponsorbrochure ingericht en deze is wederom vormgegeven door Demi Henriks van Hendriks Multimedia Creations.


Daarnaast zullen deze maand de eerste 3D visuals opgeleverd worden door de parkarchitect KCAP. Hiernaast zie je een schetsversie van 1 van de 2 visuals die wij hopen snel te kunnen delen met jullie.

Eerste schets van het Urban Ox Park ontworpen door KCAP

Verder is de gemeente actief achter de schermen aan het werken, hiervoor hebben ze een interne projectgroep opgericht die de realisatie van het Urban Ox Park begeleidt. Hierin zitten ambtenaren van de openbare ruimte, sociaal domein, inkoop, een gebiedsbeheerder en de wijkcoördinator. Daarnaast is Willem Louwers van Toevast aangesloten als projectleider namens Stichting Urban Ox Park.


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Younique Lifestyle helpt mee!
Osse Sportakkoord ondertekend door Urban Ox Park
RSP Makelaars investeert in Oss!