24 oktober 2022

Waar zijn we begonnen?

“Vuurtje opge-stoked”

Alles start vanuit een idee, een droom, een kans die wordt aangegrepen om van niets, iets te maken. Maar hoe wordt dat concreet? Hoe krijgt dat iets handen en voeten? Hoe zorg je ervoor dat er voldoende energie in gepompt wordt en dat deze energiestroom niet stopt? Veel ideeën en dromen stranden namelijk op dat punt.

Het initiatief rond het Urban Ox Park is ontstaan uit vele losse ideeën die het, heel eerlijk, waarschijnlijk in hun basis niet gered hadden. Gelukkig zijn, met dank aan Gemeente Oss, wij als individuen met onze losse ideeën verenigd in dit team van mensen met één plan. Met gezamenlijke energie hebben we het Urban Ox Park leven ingeblazen en nu zetten we deze energie om in daadkracht!

Petities, persmomenten, vele vergaderingen, fotoacties, en podiumbijeenkomsten hebben we onder andere georganiseerd of bijgewoond. Alle evenementen, en in het bijzonder de bijeenkomsten in mei, hebben ons veel inzicht gegeven in de doelgroep en wat nodig is om het Urban Ox Park tot een succes te maken. De opkomst was veel groter dan we verwacht hadden. Dit heeft ons vuurtje alleen nog maar verder opgestookt, of misschien is opge-stoked beter op zijn plaats.


De toekomstige gebruikers lieten ons weten wat ze graag terugzien in het park.


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Younique Lifestyle helpt mee!
Osse Sportakkoord ondertekend door Urban Ox Park
RSP Makelaars investeert in Oss!