6 maart 2023

Website ontworpen door PVO Websites & Design

Bij een goed burgerinitiatief hoort een goede website, en die hebben we ondertussen up and running, voornamelijk dankzij Pleun van Otten van PVO Websites & Design.

Zoals we in ons vorige nieuwsbericht al schreven maakt het Urban Ox Park stappen als burgerinitiatief. Eerst een brandbook en nu een goed functionerende website. Beide cruciaal om op een goede en fijne manier te kunnen communiceren over wat wij aan het doen zijn om het Urban Ox Park te realiseren.

Via onderstaande button ga je naar de website van Pleun en onder de afbeeldingen lees je meer over waarom Pleun zich inzet voor het Urban Ox Park.

Pleun aan het woord: “Mijn naam is Pleun van Otten en sinds mijn 20ste eigenaar van PvO Websites & Design. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en daarom ben ik gestart met het maken van websites en webshops. Ik omschrijf mijzelf als een creatief, leergierig en sociaal persoon. Binnen mijn onderneming kan ik mijn creativiteit en technische kennis combineren. Daarnaast heb ik een hele lieve hond Pien waarmee ik graag ga wandelen en trainen in mijn vrije tijd. We doen samen aan hondensport en we vinden het allebei hartstikke leuk. Als ik bezig ben met websites maken dan ligt ze trouw aan mijn voeten te slapen. Zo ook bij het bouwen van de website voor het Urban Ox Park. Ik vond het super om mijn steentje bij te kunnen dragen aan dit geweldige initiatief.”


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Vos Logistics is er bij!
Dit is het definitieve ontwerp van het Urban Ox Park!
Van Driel doet mee!