19 december 2023

De aanbesteding is gestart!

Jaja, dat lees je goed; de aanbesteding is eindelijk de deur uit! Dat houdt in dat we heel dicht bij realisatie zijn! Er is nog 1 uitdaging om ons einddoel te halen.


In totaal verwacht de Gemeente Oss 135.000 euro van ons.


Op dit moment staat onze teller op ongeveer 85.000 euro en hebben we dus nog 50.000 euro nodig om het park te bouwen zoals wij het eerder gepresenteerd hebben.


Het volledige bedrag komt ten goede voor de drie onderdelen van het Urban Ox Park; de skatebaan, het calisthenicspark en de pumptrack.


Een deel van het geld zal gebruikt worden voor beheer, onderhoud en events. En om het Urban Ox Park echt een unieke plek voor iedereen te maken investeren we ook in marketingdoeleinden om te verbinden met scholieren, sporters en anderen mensen die zich graag verbonden willen voelen met het park.

Eerder deze maand zijn de tweede nota van inlichtingen verstrekt. Dit is niets minder dan een door de opdrachtgever (Gemeente Oss & Stichting UOP) beantwoorde vragenlijst over de opdracht. De vragen op deze lijst zijn gesteld door de partijen die aangeschreven zijn voor de meervoudige onderhandse aanbesteding.


De komende weken gaan de aangeschreven partijen schetsen, de kosten ramen en alles op een rijtje zetten om het vervolgens aan ons te presenteren. Als dit allemaal volgens planning verloopt zou er in Q2 van 2024 gestart kunnen worden met de aanleg van het park.


In januari weten we meer over de voortgang van de aanbesteding en laten we het je maar al te graag weten!

Naast de crowdfunding, waar nog steeds naar gedoneerd kan worden(!), zijn er ook al een hoop bedrijven die het Urban Ox Park steunen door middel van een financiële sponsoring.


Hiernaast een 2-tal uitgelichte sponsoren! Bedankt voor jullie steun! 💚


Neem vooral een kijkje op onze speciaal ingerichte sponsorpagina om te zien welke bedrijven nog meer een hele waardevolle bijdrage leveren.


Mocht je nog bedrijven kennen die een geschikte partner zouden zijn. Tip ze dan en laat het ons weten!


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Younique Lifestyle helpt mee!
Osse Sportakkoord ondertekend door Urban Ox Park
RSP Makelaars investeert in Oss!