9 juli 2024

Leerlingen Het Hooghuis De Singel zamelen geld in voor het Urban Ox Park

Op woensdag 3 juli werd op Het Hooghuis De Singel het ingezamelde bedrag bekendgemaakt voor het goede doel van dit schooljaar: het Urban Ox Park. De school haalde maar liefst €1807,50 op voor het nieuwe groene stadspark in Oss. Jara van der Steen en Leon Thé van Stichting Urban Ox Park waren aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.


“De leerlingen van het Hooghuis vormen natuurlijk een van belangrijkste doelgroepen voor het Urban Ox Park. Zij zijn de sporters, de toeschouwers en nemen hun achterban mee. Het geld vanuit dit fantastische initiatief stoppen we linea recta in het park. Het gaat naar de hardware voor de drie onderdelen calisthenics, skate en pumptrack en naar workshops die we willen organiseren,” zegt Jara van der Steen, voorzitter van Stichting Urban Ox Park trots.


“De verbindende factor is voor ons, als kartrekkers van het park, altijd een van de hoofddoelen geweest. De effort die de leerlingen helemaal uit zichzelf in dit initiatief stopten om hun steentje bij te dragen laat ons zien dat we op de goede weg zitten. Het Urban Ox Park is er voor iedereen!”


“We willen alle leerlingen van het Hooghuis en in het bijzonder de leerlingen die de Singelmarkt mogelijk hebben gemaakt, graag uitdagen. Kom je kijken hoe vaak je jezelf aan een stang kan optrekken, durf je jezelf in de skatebowl te werpen of zet jij het nieuwe record op de pumptrack? Via Instagram of TikTok (@urbanoxpark) kun je de vorderingen volgen,” voegt Leon Thé, penningmeester en zelf die hard skater hier graag provocerend met een dikke knipoog aan toe.

Op de foto van links naar rechts: Diana van Lieshout (docent De Singel), Leon Thé (penningmeester Stichting Urban Ox Park), Jara van der Steen (voorzitter Stichting Urban Ox Park) en Cindy Josemanders (docent De Singel).


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Vos Logistics is er bij!
Dit is het definitieve ontwerp van het Urban Ox Park!
Van Driel doet mee!