6 september 2023

Zo komt het Urban Ox Park er uit te zien!

Op maandag 4 september 2023 waren de initiatiefnemers in het park te vinden. Samen met Wijkraad Ruwaard organiseerde ze een inloopavonden voor omwonenden en geïnteresseerden. Op deze avond kon er voor de eerste keer gekeken worden naar 3D tekeningen van het Urban Ox Park.

Hieronder vind je beide perspectieven terug die een goed beeld geven van wat er in het Sibeliuspark gaat plaatsvinden in de toekomst!

Bovenstaand perspectief laat een invalshoek zien vanaf de Joannes Zwijsenlaan kijkend over het Calisthenicspark, met links de pumptrack en rechts het skatepark. In de verte zie je de nieuwbouwwoningen van het Componistenkwartier en de tribune met de welbekende sheddaken.

Deze 3D tekeningen zijn gemaakt door architectenbureau KCAP uit Rotterdam.

Vanuit onderstaand perspectief kijk je van boven het Componistenkwartier, als een vogel, naar het Urban Ox Park. Hierin kun je goed zien dat er een groot grasveld naast het park ligt wat gebruikt kan worden voor tal van leuke activiteiten, denk aan voetbal, vliegeren of picknicken!

Hieronder vind je nog enkele foto’s terug die gemaakt zijn op maandag 4 september 2023 tijdens het Wijkraad on Tour evenement.


Lees ook onderstaande nieuwsberichten

Vos Logistics is er bij!
Dit is het definitieve ontwerp van het Urban Ox Park!
Van Driel doet mee!